Ruime en lichtrijke karakterwoning vlakbij het centrum van Kortrijk

Verkocht Kortrijk
Deze charmante gezinswoning geniet een uitermate gunstige ligging, rustig gelegen en toch op wandelafstand van het centrum; op een paar minuutjes van de belangrijkste invalswegen, grootwarenhuis, winkels, enz...
Deze karakterwoonst met renovatieambities biedt de toekomstige eigenaar werkelijk een zee van ruimte, laat u alleszins verrassen door een bezoek ter plaatse.

Een aparte inkomhal met van hieruit toegang tot de leefruimte. Op dit verdiep ook nog een apart gastentoilet en de keuken die uitkijkt op het groen in de tuin. Naast de keuken is een terras voorzien. Vanop dit terras is er via enkele treden toegang tot de leuke stadstuin.

Voldoende bergruimte is voorzien door de ruime kelder en aansluitend de garage.

Op het verdiep zijn er reeds 2 volwaardige slaapkamers en de badkamer met bad en een tweede toilet. Nog eens een verdiep hoger werden nog eens 2 volwaardige slaapkamers ingericht. De zolder doet dienst als extra bergruimte.

Deze ruime gezinswoning is prijs-kwaliteit en gezien de ligging vast en zeker een topper ... van formaat! Onze ref. DEV2540 Lees meer Verberg