Nieuw Gelijkvloers 2-slpk App te koop in Centrum van Bissegem

Vraagprijs: € 219 500 Bissegem
Residentie GreenScape ligt op een uitzonderlijk plek in de stad Bissegem. Het project is gelegen in de Meensesteenweg palend aan de groene omgeving van de neerbeekvallei, Bissegem plage en pal in het bruisende centrum. Daarbij een zeer vlotte verbinding met op 2 minuutjes van de oprit R8 en vlotte verbinding naar A19/E17/403.

Deze exclusieve residentie GreenScape bestaat uit 7 ruime woonappartementen, waarvan 6 tweeslaapkamers en 1 éénslaapkamer, mogelijkheid om de gemeenschappelijke tuin te benutten en verschillende app’en met ruime terrassen. Daarenboven een sterke energiezuinigheid met E-peil van 17 of lager, verwarming voorzien via individuele warmtepomp en vloerverwarming, ...


De appartemeten zijn volledig naar eigen keuze in te richten, voorzien van moderne keuken en badkamer met ruime keuze aan topmaterialen, ruime berging en genieten van de namiddag -en avondzon vanop het terras met een verbluffend zicht op de achterliggende groenzone en toegang tot het natuurreservaat “Neerbeekvallei”.

In de residentie zijn er ook ... achterliggend 7 ruime open carports voorzien én fietsenstalling op het gelijkvloers.

Maak van deze Residentie uw Eigen stek of uiteraard ook uitermate geschikt als investeringsproject. Benieuwd naar deze unieke plek om te wonen? Bel ons, wij voorzien u graag van alle info en plannen.
Lees meer Verberg