Nieuw gelijkvloers appartement met tuin te koop in centrum Gullegem

Vraagprijs: € 258 500 Gullegem
De nieuwbouw Residentie MERLIJN telt 7 lichte en ruime appartementen. Het gebouw wordt opgetrokken in een moderne warme stijl en centraal staat het wooncomfort en de energiezuinigheid. (Laatste Appartement in de Residentie te koop ! )

De ligging bepaalt mede het grote succes van dit project gezien het woongegeven zich afspeelt op 100 meter van de kerk, bakker, slager.

Elk appartement wordt opgeleverd met onberispelijke afwerking en oog voor detail en er wordt gebruik gemaakt van uiterst kwalitatieve materialen. Aluminium schrijnwerk, sterke isolatiewaarde, vloerverwarming als standaard door middel van warmtepomp die voorziet in verwarming/passieve koeling via geothermie (grondboringen).

Voor wie liever de voetjes op de grond houdt is het gelijkvloerse appartement van een 83m² een topper van formaat. Lichtinval, 2 slaapkamers en mooi ruim terras achteraan.

Klinkt dit als muziek in de oren? Wonen in de dorspkern van Gullegem, op wandelafstand van bakker, slager, apotheek en in een schitterend nieuwbouwappartement? En ... benieuwd naar elk detail qua prijs, afwerking en mogelijkheden.

Dan maken wij graag met u een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis en voorzien wij u van alle info. Aarzel niet langer en bel ons voor meer info op 056/44.03.69.

(prijzen steeds exclusief kosten notaris, btw, registratie, ...)
Lees meer Verberg