2slpk appartement te koop op toplocatie in Heule

Verkocht Heule
U geniet van deze schitterende eigendom, opgetrokken met de fijnste technieken, alle moderne comfort en sterke isolatiewaarden. Een nieuwbouwappartement dat voldoet aan de strenge bouw- en energienormen met als resultaat een E-peil van 56. Dit draagt bij tot een ultiem wooncomfort en een lage energiefactuur. Elektrische installatie conform.

Dit gelijkvloerse appartement beschikt over een lichtrijke woonkamer met een open, volledig ingerichte keuken. Aanliggend een praktische berging. We tellen 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en een apart gastentoilet. Er is ook een ruim terras met stukje tuin, met rechtstreekse toegang tot de bovengrondse privé-staanplaats, die optioneel kan worden bijgekocht.

De toekomstige eigenaar van dit appartement kan niet alleen een bovengrondse parkeerplaats bijkopen, ook ondergronds is er een staanplaats in aanbod. Contacteer ons voor meer info.

Dit alles op wandelafstand van scholen, zwembad, bakker, slager, etc. Rustig gelegen op het einde van een wijk en toch een vlotte ... bereikbaarheid naar de R8.

Aankoop onder registratierechten
onze ref. DEV2935
Lees meer Verberg