Ruime, volledig gerenoveerde en charmante woonst met handelspand te koop in Wervik

Vraagprijs: € 295 000 Wervik
Centraal gelegen in het centrum, nabij winkels, horeca en dienstencentra.
Heel wat parkeermogelijkheden vlakbij.
Modern, klassevol en comfortabel ingericht, opgetrokken uit kwalitatieve materialen, met aandacht voor een optimale ruimtebezetting en met oog voor detail.

Indeling als volgt:
De woonst heeft een gescheiden inkom met traphal die uitgeeft op het woongedeelte op de 1e verdieping en verder doorloopt tot de zolder. De ruime en gezellige living sluit aan met de open keuken, een aangename veranda met lichtstraat, een berging, toilet en badkamer met dressing en inloopdouche.
Van hieruit kan men naar een slaapkamer op de 2de verdieping, een badkamer, dressing en een terrasje.

Via een trap aan de achterzijde bereikt men terug het gelijkvloers en komt men in een een kamer, heden ingericht als bureelruimte, met toegang tot de tuin en een dubbele ingang tot de winkelruimte.
De woonst heeft een knusse en onderhoudsvriendelijke stadstuin, met alle nodige privacy, een terras, een berging en een atelier, tevens toegankelijk via ... een oprit aan de achterkant, voldoende voor minstens 5 wagens.
De zolderruimte, die heden dienst doet als berging, kan verder ingericht tot extra slaapkamers of een hobbyruimte.

De handelszaak is apart toegankelijk, beslaat 92 m² en beschikt over een afgescheiden kitchenette en een toilet.
Het pand is multifunctioneel ingericht en zo voorzien dat dit apart verhuren mogelijk maakt. Indien gewenst, kan deze eenvoudig aangepast tot een privé vertrek of gefaciliteerd tot een kangoeroe woning of kan omgevormd tot een appartement.

Onze ref. DEV3894
Lees meer Verberg