Recent dakappartement met 3 slaapkamers in hartje Gullegem

Verkocht Gullegem
Dit recente dakappartement met 3 slaapkamers situeert zich op de derde verdieping van deze jonge residentie. Van hieruit zit u bij alle winkels zoals slager, bakker, apotheek, supermarkt, scholen,... En bovendien dichtbij belangrijke invalswegen die een zeer goede bereikbaarheid garanderen.

In totaal een 128m² bewoonbaar oppervlak bestaande uit een aparte inkomhal met gastentoilet, ruime en lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken met bijhorende bergruimte. 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche, bad en lavabo.
Dit appartement beschikt over twee terrassen waarvan het ene toegankelijk is vanuit de leefruimte en het andere terras vanuit de slaapkamer. Beiden geven een mooi verzicht.

Perfect onderhouden, instapklaar en energiezuinig appartement door de centrale verwarming op aardgas en de hoogrendementsbeglazing. Gezien het een dak appartement betreft komt de lift tot in het appartement en dus een zeer groot gebruiksgemak.

Achteraan de residentie bevinden zich alle garages waarvan er tevens één wordt ... meeverkocht met het appartement (voorzien van elektrische poort). Dit zit reeds begrepen in de vraagprijs.
Onze ref. DEV2102
Lees meer Verberg