Instapklaar 2 slaapkamer appartement in het centrum van Sint-Eloois-Winkel

Verkocht Sint-Eloois-Winkel
Dit prachtige, volledig ingerichte en instapklare appartement ligt vlak in het centrum van Sint-Eloois-Winkel en dicht bij winkels en scholen. Het appartement bevindt zich bovenaan het gebouw, op de tweede etage en werd opgetrokken in 2008.

Bij het binnenkomen in de hal voorzien van apart gastentoilet kom je in de enorm lichtrijke, grote leefruimte die onmiddellijk een "waw" gevoel opwekt. Door de vele raampartijen en vrij zicht vooraan is er een zeer vrij gevoel, mede opgewekt door de moderne open keuken voorzien van kwalitatieve toestellen. Aanliggend nog een handige extra bergruimte.
Vanuit de leefruimte is er toegang tot beide terrassen waar je vanaf de middag volop van het zonnetje geniet. Op de verdieping vinden we de badkamer met douche en bad alsook de 2 slaapkamers. Aansluitend aan de ene kamer is er dressing of berging mogelijkheid voorzien.

Inbegrepen en zeer praktisch is de autostandplaats in het gebouw zelf alsook de aparte berging op het gelijkvloers.

Het appartement is uitermate energiezuinig, voorzien van ... hoogrendementsbeglazing, sterke isolatie en centrale verwarming op aardgas. Topper in zijn klasse !
Onze ref. DEV672
Lees meer Verberg