Uitzonderlijke Villa met residentiële ligging

Verkocht Kortrijk
Deze uitzonderlijke Villa in zuid-franse stijl op 2135m² laat je onmiddellijk dagdromen. De sfeer die gecreëerd wordt door de typische architectuur van het gebouw in combinatie met de weloverwogen keuze van kwalitatieve, warme materialen geven deze eigendom een unieke uitstraling.

Bij het binnenkomen in de hal wordt de toon meteen gezet met Portugese marmeren vloeren in combinatie met de Franse muursteen. We betreden de ruime, charmante keuken en stijlvolle woonruimte die beide genieten van veel natuurlijke lichtinval, met zicht op tuin en terras. Ook hier getuigt de inrichting van veel oog voor detail en degelijke materiaalkeuze.
Op de gelijkvloerse verdieping treffen we verder nog de eerste luxueuze badkamer aan met sauna, inloopdouche en bad, een eerste ruime slaapkamer, grote berging, gastentoilet en de dubbele garage.
De bovenverdieping ademt ruimte dankzij de grote overloop met zicht op de inkomhal, van waaruit we toegang hebben tot 2 slaapkamers, de tweede badkamer, grote bureauruimte (of slaapkamer), toilet en aparte ... dressruimte.

De energiezuinige villa wordt omringd door een verzorgde, onderhoudsvriendelijke tuin en met zuidelijk georiënteerd terras waar het heerlijk vertoeven is.

Last but not least geniet deze eigendom een zeer residentiële ligging, vlakbij scholen, ziekenhuis en voorname verbindingswegen.

Bij interesse is er mogelijkheid tot aankoop van een aanpalend lot bouwgrond van 1265m².
Lees meer Verberg