Statige villa met klasse te Kortrijk

Verkocht Kortrijk
Via de oprijlaan rij je de eigendom binnen en is de toon al meteen gezet. Op en top verzorgd en pure klasse. Deze unieke eigendom heeft heel wat te bieden en is tot in de puntjes verzorgd, een werkelijk onberispelijke staat. De woning is rondom voorzien van een perfect aangelegde en onderhouden tuin met heel weinig onderhoud en zeer gunstige oriëntatie.
Gelegen vlakbij het centrum van Kortrijk en op een paar minuutjes van belangrijke invalswegen.

Binnenkomen doet u in stijl in de ruime en sfeervolle hal voorzien van apart gastentoilet. De ruime leefruimte die baadt in het zonlicht beschikt over een aparte bar en een open haardvuur. Van hieruit is er toegang tot de eetkamer en de tijdloze keuken. Op het gelijkvloers de master bedroom met aanliggende dressingruimte en eigen badkamer met bad en toilet.

Op de eerste verdieping zijn maar liefst 5 slaapkamers , een apart toilet, badkamer met bad en een dressing. Heel ruime slaapkamers waarvan een aantal ook ideaal te gebruiken zijn als hobbyruimte, lounge ruimte of kantoor. De woning ... is volledig onderkelderd en biedt enorm veel bergruimte.

Aan parkeerplaats geen gebrek door de lange oprit, binnenplein en de dubbele garage.

Laat u verleiden door deze topper door een bezoek ter plaatse.
Onze Ref. DEV1209
Lees meer Verberg