Hoeve met grond te Bellegem op 4.106 m² en ideaal voor dé paardenliefhebber.

Verkocht Bellegem
Onbekend is onbemind, dit is zeer toepasselijk op deze eigendom. Heel weinig troeven worden prijsgegeven tot bij het oprijden en het betreden van het plein van deze hoeve.

Achteraan zijn er heel wat zeer goed onderhouden stallingen, aanliggende tuin met een grote partij grond en piste om paarden te trainen. Dit alles op een terrein van liefst 41a06ca. Met deze eigendom kan u verschillende kanten uit zoals te renoveren authentieke woonst waarbij u deze brute parel mits de nodige renovatiewerken omvormt tot een uniek woonconcept, een perfecte locatie voor nieuwbouw en bovenal een mooi groot terrein als tuin of de huidige piste instandhouden als u van de 'paardenmicrobe' bent gebeten.

De woning zelf beschikt over een leefruimte met eetgedeelte, ingerichte keuken, badkamer en op de eerste verdieping 2 ruime slaapkamers. Aanpalend aan de hoeve is een afgesloten garagebox met een berging.

Er is tevens voldoende parkeermogelijkheden op de eigendom zelf gezien het grote binnenplein, de garage in de woning en parkeermogelijkheid in ... 1 van de bijgebouwen. Dit pand ligt vlakbij belangrijke invalswegen en heeft een uitermate goede bereikbaarheid.

De grote troef is de diversiteit aan mogelijkheden voor zowel een paardenliefhebber, projectontwikkelaar evenals iemand die op zoek is naar een unieke eigendom.

Bij interesse, neem graag contact met ons op voor alle details. DEV1001
Lees meer Verberg