Recent Handelspand met 2 appartementen in hartje Heule

Verkocht Heule
Recent gebouw bestaande uit gelijkvloers handelspand en 2 appartementen. Het gebouw beschikt over 2 aparte inkomdeuren, 1 voor het handelspand en 1 naar de appartementen.

Via de individuele toegangsdeur van de kantoorruimte komt u in de algemene ontvangstruimte, voorzien van wachtzaal en twee burelen. Daarnaast is er een eigen kelder alsook bergruimte. Met dit commercieel zeer interessant pand kan u alle kanten uit. Zowel praktijk, kantoor,.... kan hier zeker en vast succesvol groeien.

De twee appartementen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. De leefgedeeltes zijn zeer lichtrijk en open, ook op een zeer goede locatie op wandelafstand van scholen, winkels, supermarkt, centrum van Kortrijk en R8. De keuken en badkamers kunnen door de kopende partij volledig vrij voorzien worden. De appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers en apart toilet.
Het appartement op de tweede verdieping beschikt bovendien over een schitterend dakterras waar u geniet van een prachtig vergezicht over Heule en richting Kortrijk.

Het ... recente gebouw is in perfecte staat, appartementen zijn voorzien van een eigen cv-ketel op aardgas , eigen nutsvoorzieningen en er is reeds overal hoogrendementsbeglazing met ramen in alu.

Een eigendom met heel wat opportuniteiten, zowel voor (deels) eigen gebruik als naar investeringspand toe.

Meer info of graag een bezoek terplaatse, bel ons op 056/44.03.69
onze referentie DEV2168
Lees meer Verberg