Kantoor met bovenliggend appartement en achterliggende parkeerruimte in centrum Lauwe

Verkocht Lauwe
Kantoor- of winkelruimte van 141 m² op een sterk commerciële ligging in het centrum van Lauwe en uitermate vlotte bereikbaarheid. Boven de volledige kantoorruimte is daarenboven een ruim duplexappartement voorzien waarvan de leefruimte ingericht werd in een aantal bureauruimtes.

De kantoorruimte op het gelijkvloers (tot zeer recent een bankkantoor) is ingericht met vooraan een inkom met daarachter de onthaal/ontvangstruimte. Er zijn op het gelijkvloers een 2-tal bureaus en op de verdieping werd de leefruimte van het appartement opgedeeld in nog eens 3 bureauruimtes. Daarnaast op het gelijkvloers nog een toilet en bergruimte.

Het appartement (met aparte inkom) bevindt zich op de eerste en tweede verdieping en voorziet in een ruime ingerichte keuken met toegang tot het terras, een tweede toilet, 2 bergruimtes. Op de tweede verdieping zijn er nog eens 4 slaapkamers en de badkamer met bad, douche en dubbele lavabo.

Dit alles voorzien van centrale verwarming op aardgas en de aanwezigheid van airco's.
Achteraan het gebouw heel wat ... parkeergelegenheid (8-tal standplaatsen) voor klanten en/of personeel.

Interesse en graag meer info of een bezoek terplaatse? Bel ons op 056/44.03.69

onze ref. DEV2840

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.
Lees meer Verberg