Villa met aanliggend magazijn, kantoorruimte, parking en vlotte bereikbaarheid

Verkocht Kuurne
U bent op zoek naar een combinatie wonen/werken/opslag, dan zal deze eigendom u ongetwijfeld als muziek in de oren klinken. De eigendom bestaat uit een instapklare villa, een kantoorruimte én opslagruimte van 470 m² groot. Dit alles op een commercieel sterke ligging met uitermate goede bereikbaarheid.

De kantoorruimte/showroom bestaat uit 235 m² nuttig bruikbare oppervlakte. Inkom met voorziening van keuken, toiletten en een grote open zaal die heel wat opportuniteiten biedt. Op de verdieping is er een aparte bureauruimte met daarnaast een polyvalente mezzanine ruimte.
De opslagruimte heeft een totale oppervlakte van 470 m², toegankelijk via de grote sectionaalpoort met 4m inrijhoogte. Op vandaag voorzien van aparte burelen en een zeer grote koelruimte.
Alles is bereikbaar via de brede oprijlaan en tussen de gebouwen garandeert het grote plein heel wat parkeergelegenheid of extra opslagruimte.

De woning is zeer verzorgd en werd met oog voor detail ingericht. Een aparte inkomhal met daarnaast de gezellige leefruimte met open ... haard, een zithoek/salon en toegang tot de tijdloze keuken met vol zicht op de tuin. Hiernaast is er een handige bergruimte en toegang tot de garage met elektrische poort. Aan bergruimte geen gebrek door de aanwezigheid van de kelder. Op het tussenverdiep zijn 2 volwaardige slaapkamers voorzien en de badkamer met bubbelbad en toilet. Op een verdiep hoger zijn er nog eens 2 slaapkamers. De zolder biedt heel wat plaats en is toegankelijk via de vaste trap.

Achteraan de woning is de tuin prachtig aangelegd met een ruim terras en 'barbacue house' waar het volop genieten is geblazen en een grote meerwaarde voor de eigendom. In dit bijgebouw is een ruime salon met keuken voorzien, een douche en sauna. De kers op de taart is de grote ingebouwde barbecue. De tuin is ideaal speelterrein voor de kids.

Uitzonderlijke combinatie van woonst en magazijnruimte/kantoorruimte. Topper!

Onze Ref. DEV1192
Lees meer Verberg