Unieke penthouse met grote terrassen te koop in centrum Gullegem

Verkocht Gullegem
De nieuwbouw Residentie MERLIJN telt 7 lichte en ruime appartementen. Het gebouw wordt opgetrokken in een moderne warme stijl en centraal staat het wooncomfort en de energiezuinigheid.

De ligging bepaalt mede het grote succes van dit project gezien het woongegeven zich afspeelt op 100 meter van de kerk, bakker, slager.

Elk appartement wordt opgeleverd met onberispelijke afwerking en oog voor detail en er wordt gebruik gemaakt van uiterst kwalitatieve materialen. Aluminium schrijnwerk, sterke isolatiewaarde, vloerverwarming als standaard door middel van warmtepomp die voorziet in verwarming/passieve koeling via geothermie (grondboringen).

In deze unieke penthouse van bijna 100m² op de 3e verdieping is het genieten geblazen met vooraan een terras van 17m² en achteraan een machtig terras van bijna 30m². Zowel douche -als badkamer, groen zicht, rust en volop zon van ’s morgens tot ’s avonds.

Klinkt dit als muziek in de oren? Wonen in de dorspkern van Gullegem, op wandelafstand van bakker, slager, apotheek en in een ... schitterend nieuwbouwappartement? En benieuwd naar elk detail qua prijs, afwerking en mogelijkheden.

Dan maken wij graag met u een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis en voorzien wij u van alle info. Aarzel niet langer en bel ons voor meer info op 056/44.03.69.
(prijzen steeds exclusief kosten notaris, btw, registratie, ...)
Lees meer Verberg