Prachtig nieuwbouwappartement aan de leie in hartje Kortrijk

Verkocht Kortrijk
Wonen langs de leie, met schitterend zicht, super oriëntatie en daarbovenop op wandelafstand van centrum, winkels, restaurant,... dan moet u deze prachtige penthouse vast en zeker zien!

Het gebouw geniet een zeer fijne moderne architectuur met een mooie uitstraling als resultaat. Het appartement situeert zich op de vijfde verdieping, uiteraard bereikbaar met lift. Zowel de ruime leeftruimte als de open moderne keuken genieten optimaal van licht, zon en vooral het sublieme zicht door de grote glaspartijen over de volledige breedte van het leefgedeelte.

Deze kan voor de helft worden opengemaakt door het grote dubbele schuifraam dat toegang geeft tot het terras van maar liefst 34m². Door de Zuidelijke oriëntatie en het vele glas is het er subliem vertoeven van 's morgens tot 's avonds een breng je buiten ook een beetje binnen.

Daarnaast 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en een tweede toilet alsook voldoende bergruimte in het appartement zelf.

Gezien het zeer sterke E-Peil van 57 belooft dit ... appartement ook energetisch een topper te zijn.

Bij het appartement hoort op het gelijkvloers een aparte private bergruimte alsook een ondergrondse autostaanplaats, een absolute must voor wie pal in het centrum zijn thuis vindt.

Deze verkoop valt volledig onder het btw stelsel (21%) gezien het nieuwbouw betreft en u als koper de eerste bewoner wordt.

Onze ref. DEV1226
Lees meer Verberg