Luxueuze penthouse met fantastisch vergezicht

Verkocht Kuurne
U bent op zoek naar een recent gebouwd, energiezuinig appartement, maar u wil niet inboeten aan ruimte? U verlangt veel lichtinval en de mogelijkheid om op elk moment van de dag de zon op te zoeken?
Aparte, ruime terrassen met bovendien een mooi en open zicht? Vlotte verbinding naar de grote invalswegen? U verwacht een kwalitatieve, duurzame afwerking?
Maak dan snel een afspraak en laat u verrassen.

De privé-lift brengt ons rechtstreeks naar deze smaakvol ingerichte penthouse van 134m².
Veel daglicht bij intrede van de inkomhal, dankzij een groot schuifraam dat toegang biedt tot een eerste ruim terras van 18m². Deze hal geeft ook toegang tot 2 grote slaapkamers, de badkamer met inloopdouche en het gastentoilet met lavabo.

Via een glazen schuifwand komen we in de lichtrijke leefruimte. De keuken, eetruimte en salon strekken zich uit over de volledige lengte van het appartement. Dankzij de vele raampartijen, gunstige oriëntatie en groen vergezicht is het hier uitermate aangenaam en rustig vertoeven.
Via het schuifraam in de ... woonkamer komen we op het groot, zuid-oostgericht dakterras van 17m².

De zéér ruime keuken is voorzien van een granieten werkblad, talrijke praktische kasten en kwaliteitsvolle toestellen (Miele). Aansluitend zowel een aparte voedselberging als een aparte technische berging.

Een energiezuinig dakappartement dankzij de recente Viessmann-condensatieketel op aardgas, dak- en spouwisolatie, alu-ramen met geluidsisolerende of 4-seizoensbeglazing, veluxramen voorzien van elektrische rolluiken, elektrisch verstelbare zonneluifels aan beide dakterrassen en een moderne hoogrendements-gashaard in de woonkamer.

Kortom, een type eigendom waar er veel vraag naar is, maar vaak onbetaalbaar.
Déze penthouse wordt aangeboden mét ondergrondse garage én koele kelderberging, aan een sterke prijs-kwaliteitverhouding.
Mogelijkheid tot aankoop extra bovengrondse parkeerplaats.
Aarzel niet bij verdere interesse, moet u gezien hebben! Voor meer informatie 056/44.03.69. Onze REF. DEV1977
Bekijk deze uitzonderlijke penthouse vanuit een andere hoek op : https://youtu.be/aT09b_Pvb4I


Lees meer Verberg