Instapklare serviceflat met 1 slaapkamer met gemeenschappelijke tuin

Vraagprijs: € 90 000 Wevelgem
Deze serviceflat is de ideale oplossing voor senioren voor wie de eigen woning te groot geworden is, maar niet toe is aan de overstap naar een traditioneel rusthuis. In deze flat woont men volledig zelfstandig maar wordt de hulp aangepast naar de wensen van de bewoner.

Het complex is gebouwd rondom een centrale cafetaria/ontmoetingsplaats met mooi aangelegde tuin, gebruik van kwalitatieve materialen en heel wat parkeermogelijkheid.

Indeling als volgt:
De flat heeft een volledig ingerichte keuken, een berging, slaaphoek aan de leefruimte en badkamer met toilet en douche, CV op aardgas en een leuk zonneterras dat uitkijkt op een prachtige groene tuin.
Volledig instapklaar; voorzien van gordijnen, rails om kaders op te hangen, verlichting, etc.

Assistentiebel/videofonie is aanwezig en mede de basisdienstverlening maar daarnaast ook heel wat extra optionele faciliteiten als maaltijdservice, schoonmaak, mogelijkheid tot boodschappendienst,… Aankoop voor eigen gebruik maar ook als investering.

De eigenaar is bij aankoop van ... deze eigendom vrijgesteld van jaarlijkse onroerende voorheffing. Aankoop onder registratierecht (grondaandeel via erfpacht).

Onze ref. DEV4102
Lees meer Verberg