Villa met charme, top afwerking én zwembad

Verkocht Bellegem
Deze uitzonderlijke villa met zijn eigen unieke stijl laat je onmiddellijk dagdromen. De sfeer in de woning in combinatie met de kwalitatieve, warme materialen geven deze eigendom een unieke uitstraling. Bij het binnenkomen in de hal is er een mooie ruimte voorzien met aparte vestiaire en apart gastentoilet.

U betreedt de gezellige woonkamer, die toegang biedt tot de eetkamer en aansluitend de recente smaakvol vernieuwde keuken. Vanuit deze ruimtes is er telkens zicht op de prachtig aangelegde tuin rondom de woning. Op de gelijkvloerse verdieping treffen we een ruime bureauruimte met afzonderlijke archiefruimte, wasplaats en een garage (nu ingericht als polyvalente ruimte) met bijhorende carport die volledig afgesloten kan worden. Daarenboven ook toegang tot de praktische voorraadkelder.

Op de bovenverdieping zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan 1 beschikt over een eigen douche, de badkamer uitgevoerd in kwalitatieve materialen met een bad en lavabo. Tevens is er een aparte douchekamer in dezelfde mozaïek uitvoering alsook een ... toilet.

De laatste jaren onderging deze eigendom een metamorfose en werd alles met oog voor detail en smaakvolle materiaalkeuze vernieuwd. Zowel elektriciteit als sanitair zijn up to date, overal reeds hoogrendementsbeglazing aanwezig, volledig geïsoleerd dak en centrale verwarming op aardgas. Deze energiezuinige villa wordt omringd door een prachtig aangelegde tuin met zuidwest oriëntatie waar het uitermate rustig vertoeven is, voorzien van absolute privé en met het zwembad van 11m op 4m als echte blikvanger. Last but not least geniet deze eigendom een zeer goede ligging, vlakbij centrum, scholen, voorname verbindingswegen alsook Kennedy Park, Ziekenhuis,...
Onze Ref. DEV839
Lees meer Verberg