Charmante Villa met rijkelijke uitstraling te Gullegem

Verkocht Gullegem
Villa met charme en uitstraling met optimale ligging op een boogscheut van Gullegem-centrum en de R8. De gelijkvloerse verdieping beschikt over een ruime living met veel lichtinval, een uitgeruste keuken, een glv slaapkamer met douchekamer en een ruime garage die toegankelijk is via de achterzijde van de woning waar zich een uitweg bevindt.

Via de rijkelijk ingerichte hal en stijlvolle trap komen we op de bovenverdieping waar zich de badkamer en 4 slaapkamers bevinden. De praktische kelder biedt extra bergruimte.

De woning baadt in het licht met de ochtendzon en dat gaat zo door de hele dag. Ook in de tuin achteraan is het enorm genieten wegens de goede oriëntatie en de grote "privé".

Bent u op zoek naar een eigendom met enorm veel uitstraling, charme en heel veel ruimte, een fijne tuin en dat alles op wandelafstand van centrum, dan moet u deze eigendom zeker gezien hebben.

Er is de mogelijkheid om het aanliggende perceel (bouwgrond) van 738m² extra aan te kopen (voorzien van zwembad en tuin huis). Bel ons voor meer info. ... DEV525 Lees meer Verberg