Uitzonderlijke Villa met grote tuin en zee van ruimte in Gullegem

Verkocht Gullegem
Een eigendom die tot de verbeelding spreekt, zowel bij de eerste kennismaking als de poorten openen en je komt opgereden als na een uitvoerige rondleiding doorheen de hele woning. Tot rust komen en volledig privé alsook een enorm goede ligging op een paar minuutjes van het centrum van Gullegem maar toch vlakbij ring- en autosnelwegen.

De woning onderging sinds 2001 heel wat vernieuwingen en staat in onberispelijke staat. De prachtige ruime inkomhal met gastentoilet, aansluitend de enorme leefruimte die een prachtig zicht heeft over de uitgestrekte tuin en aansluitend een cosy eet/aperitief hoek. Daarnaast de ingerichte keuken in hoogwaardige materialen en ook van hier een top zicht op de tuin.
Verder vinden we op het gelijkvloers nog een ruime bureauruimte en een eerste slaapkamer met bijhorend de eerste grote badkamer met douche, bad en toilet.

Nog eens 3 volwaardige slaapkamers op het verdiep waarvan 2 beschikken over een eigen douchekamer en er eentje zelfs beschikt over een eigen dressingruimte en last but not least nog een ... tweede badkamer met bad en douche op de verdieping.

Aan parkeerruimte geen gebrek door de dubbele garage in de woning en de aparte garage achteraan de eigendom. Zowel onder de woning als onder de aparte garage is er een praktische kelderruimte te vinden.

Zeer praktisch ingerichte woning die een zee van ruimte biedt met uitermate goede bereikbaarheid.
Interesse in dit pareltje? Bel ons voor meer info of een bezoek ter plaatse. DEV1095
Lees meer Verberg