Instapklare villa met schitterende oriëntatie en rustige ligging

Verkocht Gullegem
Deze instapklare villa is zeer rustig gelegen en toch vlakbij belangrijke invalswegen. Een woning met uitstraling door de fraai aangelegde tuin waardoor je onmiddellijk hoge verwachtingen koestert. De smaakvolle inrichting met kwalitatieve materialen valt meteen op en deze eigendom ontgoochelt niet.

Aparte inkomruimte met gastentoilet en toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte met gezellige houthaard en aangrenzend de open leefkeuken met prachtig vol zicht op de groene tuin. In de open keuken is er heel wat ruimte om er met het hele gezin comfortabel te 'leven' mede door de voorziene uitbouw en nog wat extra ruimte om eventueel een bureau of computerplek te voorzien. Vanuit de keuken is er nog rechtstreekse toegang tot de ruime garage die bijhorend bergruimte biedt.

Op de bovenverdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer rechtstreeks toegang heeft tot een dressingruimte. Daarnaast nog de badkamer met douche, bad, een tweede toilet en een dubbele lavabo. Van op het eerste verdiep is er toegang tot ... de zolder die dienst doet als extra bergruimte.

Geen gebrek aan parkeerruimte door de brede oprit én aanwezigheid van de garage.
Last but nog least de schitterend aangelegde tuin waar het volop genieten is van het groen en de zon. De zeer gunstige oriëntatie en de grote terras maken het plaatje compleet.

Als kers op de taart is de villa daarenboven nog voorzien van zonnepanelen.

Als u op zoek bent naar een mooie en instapklare woning, dan moet u deze eigendom gezien hebben. onze ref DEV1151
Lees meer Verberg