Exclusieve villa op topligging aan de rand van Kortrijk

Verkocht Kortrijk
Deze uitzonderlijke b+ villa op maar liefst 2180m² laat niemand onberoerd en doet bij de eerste aanblikken onmiddellijk dagdromen. De sfeer die gecreëerd wordt door de typische architectuur van het gebouw in combinatie met de weloverwogen keuze van kwalitatieve, warme materialen geven deze eigendom een unieke uitstraling en klasse.

Een topligging in het Kortrijkse, uitermate rustig met volle privacy en omgeven door groen doch op een paar minuutjes van Kennedy Park en Kennedy ziekenhuis, E17, Expo en centrum van Kortrijk.

Al bij het binnenkomen in de hal wordt de toon onmiddellijk gezet door de open ruimte en unieke traphal. Van hieruit is er toegang tot de stijlvolle leefruimte met verscheidene niveaus en voorzien van moderne gashaard centraal in de ruimte. Deze creëert sfeer en gezelligheid en bovendien zorgen de vele glaspartijen voor een uitzonderlijk zicht en enorme lichtinval. Vanuit de leefruimte is er toegang tot een fijn weggewerkt wijnkeldertje en bovendien is de woning uitgerust met domotica sturing en voorzien van ... airco.

Naast de leefruimte de charmante en degelijke keuken, voorzien van alle moderne comfort en daarbij aansluitend een ruime en een aparte bergplaats.

Zowel in de leefruimte als in de keuken is het genieten van overvloedige lichtinval, met een prachtig en uniek zicht op de tuin en het terras, het glooiende landschap en het vergezicht.

Op het gelijkvloers o.a. de grote master bedroom met aansluitend een tweede slaapkamer of de ideale dressing ruimte.
Last but nog least nog een extra aparte bergruimte en de badkamer met bad, douche en dubbele lavabo, of m.a.w. voorzien van alle moderne comfort.

Een deeltje van de bovenverdieping werd op vandaag ingericht als een ruim atelier met fenomenaal zicht en die indien gewenst kan omgevormd worden tot 3 slaapkamers. Vanuit deze ruimte is er onmiddellijke toegang tot 3 terrassen met een adembenemend zicht over de glooiende vlaktes. Een tweede badkamer op de eerste verdieping behoort zeker tot de mogelijkheid gezien alle aanwezige voorzieningen en ook een aparte bureauruimte ontbreekt niet in het rijtje van de huidige voorzieningen.

De woning is volledig onderkelderd en te bereiken via de aparte zij inrit. Meerdere kelders zorgen voor heel wat praktische bergruimte, als hobbyruimte of een bepaalde beroepsactiviteit. Bovendien ook geschikt om een groot aantal wagens in te stockeren voor de auto liefhebber.

Als kers op de taart een smaakvol aangelegde symmetrische tuin, met oog voor detail, verscheidene waterpartijen die het spel spelen met verschillende niveaus en de uitzonderlijke plekjes in de tuin waar je uitermate tot rust komt en die de woning volledig tot zijn recht laten komen. Door de Zuidelijke oriëntatie is het werkelijk genieten van elke zonnestraal van 's morgens vroeg tot in de late uurtjes.

Benieuwd naar meer? Bel ons voor een afspraak terplaatse en in alle discretie, wij helpen u graag verder.

Onze Ref. DEV757
Lees meer Verberg