Prachtige villa op topligging aan de rand van Kortrijk

Verkocht Kortrijk
Deze tot in de puntjes verzorgde villa op maar liefst 1174 m² laat niemand onberoerd en doet bij de eerste aanblikken onmiddellijk dagdromen. De sfeer die gecreëerd wordt in combinatie met de weloverwogen keuze van kwalitatieve, warme materialen geven deze eigendom een unieke uitstraling en klasse.

Een topligging in het Kortrijkse, uitermate rustig met volle privacy en omgeven door groen doch op een paar minuutjes van Kennedy Park en Kennedy ziekenhuis, E17, Expo en centrum van Kortrijk.
Bij het binnenkomen in de hal is er een mooie ruimte voorzien met apart gastentoilet.

U betreedt de gezellige woonkamer en aansluitend de ingerichte keuken. Vanuit deze ruimtes is er telkens zicht op de prachtig aangelegde tuin achteraan de woning. Op de gelijkvloerse verdieping treffen we een ruime bureau/hobby of speelruimte met heel wat lichtinval en prachtig zicht op de tuin met aansluitend nog een ruime bergruimte en een enkele garage. Boven deze bergruimte is er daarenboven nog een eerste zolderruimte voorzien.

Op de bovenverdieping ... zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan 1 beschikt over een eigen dressingruimte, de badkamer uitgevoerd in kwalitatieve materialen met een bad en douche en lavabo. Tevens is er een tweede apart toilet.

Overal dubbele beglazing, volledig geïsoleerd dak en centrale verwarming op aardgas. Deze energiezuinige villa wordt omringd door een prachtig aangelegde tuin waar het uitermate rustig vertoeven is en genieten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Topper in zijn soort !.
Onze Ref. DEV1098
Lees meer Verberg