Imposante villa met karakter op 2.251m² aan de rand van Kortrijk

Verkocht Kortrijk
Deze imposante eigendom met unieke uitstraling heeft de nieuwe eigenaar heel wat te bieden.

Al bij het binnenkomen in de prachtige hal wordt de toon gezet. Van hieruit kom je in de leefruimte die sfeer ademt en over een mooi zicht beschikt op de aangelegde tuin met zwembad en aansluitend het charmante salon.
Achteraan de woning zijn er heel wat raam partijen die mede door de gunstige oriëntatie voor een overvloed aan natuurlijke lichtinval zorgen. Daarnaast op het gelijkvloers de keuken op de voorkant van de woning en achteraan de eerste ruime slaapkamer met ingewerkte maatkasten en aanliggende badkamer. Ook vanuit de slaapkamer is er een subliem zicht op de tuin. De grote kelder die dienst doet als voorraad ruimte en wijnkelder is een zeker en vast een surplus. De bovenverdieping biedt heel wat ruimte en via de grote overloop komen we in de 4 slaapkamers en een tweede badkamer. De grote zolderruimte kan perfect worden omgetoverd tot bureau/hobbyruimte of extra slaapkamer.

Deze prachtige villa wordt omringd door een ... wintergroene, fraai aangelegde tuin met het zwembad als eye catcher en de Zuidwestelijke oriëntatie met de volledige privacy zorgen ervoor dat het in de zomer uitermate heerlijk vertoeven en op en top genieten is. Via een oprijlaan kom je tot bij de stalling die voorzien is van 2 paardenboxen.

Voor de wagens is er de dubbele garage die ook als grote berging dienst doet en een oprit me private parkeergelegenheid voor een aantal wagens.

Deze eigendom geniet een uitermate goede bereikbaarheid vlakbij de op -en afritten van R8 en E17, in de nabijheid van scholen en op een paar minuten van het Kennedylaan Ziekenhuis, Expo,...

Top woning met uitstraling als familie woonst of in combinatie met praktijk.

Onze Ref. Dev 1110
Lees meer Verberg