Strakke Villa met zwembad met topligging

Verkocht Kortrijk
Deze zeer recente villa is een pareltje in zijn soort. Opgetrokken en afgewerkt met schitterende materialen en op een mooie residentiële ligging op een steenworp van de leie.

Een strakke moderne woning met heel wat raampartijen. Dit resulteert in enorm veel lichtinval in alle leefruimtes en een vol zicht op de tuin en de buitenomgeving.

Breng buiten naar binnen tijdens zalige zomerdagen door het openen van de grote schuiframen, geniet van de mooi aangelegde tuin, het grote terras en het zwembad. Zeker en vast een meerwaarde voor deze eigendom.

Ruimte troef met de grote leefruimte voorzien van parketvloer met aansluitend de kwalitatieve open keuken voorzien van alle moderne comfort. Apart bureel en ruimte technische berging maken het rijtje compleet. Daarenboven is de benedenverdieping volledig voorzien van vloerverwarming voor het ultieme wooncomfort.

Op de verdieping zijn er liefst 4 ruime slaapkamers, één badkamer voor de kids met inloopdouche en lavabomeubel. De masterbedroom die ook is voorzien van heel wat ... raampartijen geeft uit in een doorloop dressing met aansluitend een ruime eigen badkamer. Zowel bad als inloopdouche zijn hier aanwezig met strak ingewerkt lavabomeubel en toilet.

Genieten van de rust in een fraaie omgeving maar geen toegift moeten doen op bereikbaarheid? Dan is dit de eigendom die u zoekt.
Meer info, vragen of een bezoek terplaatse? Bel ons op 056/44.03.69
Onze Referentie DEV2232
Lees meer Verberg