Riante villa met 4 slaapkamers, kelder van 100 m² en een oase aan ruimte

Verkocht Kortrijk
Top villa, bouwjaar 2018, mét werkelijk ALLE comfort.
Door de gunstige ligging bevindt u zich vlakbij Kortrijk-centrum alsook bij alle invalswegen E17, R8, AZ Groeninge, Expo, ...

Indeling als volgt:
Prachtige inkomhal met gastentoilet, vestiaire, ingemaakte schoenenkast én een uitnodigend gevoel om meteen op ontdekking te gaan.
In de leefruimte werd er gewerkt met grote raampartijen waardoor u kan genieten van veel lichtinval en een mooi zicht op de tuin, wat zorgt voor een ultieme beleving! Het gelijkvloers is één grote belevingsruimte en gezien de volledig te openen achterwand (glazen harmonicadeuren) breng je buiten binnen.
De keuken is hyper-geïnstalleerd. Werkblad in volle natuursteen, een bbq, ... zijn slechts enkele van de vele troeven.

Aanpalend is er een handige berg -en wasruimte met directe toegang tot de grote kelder.
Deze is opgedeeld in 3 delen en heeft een totale oppervlakte van maar liefst 100 m³!

Verder treffen we 3 ruime slaapkamers (16,7 - 18,2 en 19,4 m²) op de eerste verdieping. De luxueuze badkamer ... op de eerste etage is voorzien van een dubbel lavabomeubel, ligbad en zalige inloopdouche.

Last but not least... op de tweede verdieping kunnen we kennismaken met dé masterbedroom.
Deze ruimte - in totaliteit 43 m² - wordt optimaal benut.
Van badkamer (mét vrijstaande badkuip en douche) tot dressing.

Ook de buitenomgeving van deze eigendom werd tot in de puntjes afgewerkt zoals daar zijn de paden rond de woning in klinkers, volledige groenaanplanting, fijn zit terras én bovendien uitermate onderhoudsvriendelijk.

Er werd gewerkt met uiterst kwalitatieve materialen (vloerverwarming, domotica-systeem, alu-raamprofielen, parketvloeren, ...) en alles is ook tot in de kleinste details superieur onderhouden.

Een topper in zijn klasse !

Onze ref. DEV3220.
Lees meer Verberg