Uitzonderlijke eigendom met uitstraling, landelijk zicht en zwembad te koop aan de rand van Kortrijk

Vraagprijs: € 895 000 Kortrijk
Deze parel heeft het werkelijk allemaal ! Een uiterst rustige ligging met landelijk zicht, 340 m² woonbeleving, top in bereikbaarheid en bovenal heel wat charme!

De inkomhal zet meteen de toon en neemt je mee naar de cosy leefruimte met vele authentieke elementen bestaande uit een knusse zithoek en sfeervolle eetplaats.

Aansluitend de moderne geïnstalleerde keuken in nieuwe uitbouw bestaande uit hoge glaspartijen en genietend van een adembenemend zicht over de velden, terras en zwembad. De perfecte ontbijtruimte bij zonsopgang maar ook voor fijne gezinsmomenten rond de tafel met zicht op de natuur.

Verder laat deze woning zich niet in een vakje duwen en zal een bezoek aan deze topper vast en zeker positief verrassen. In de voorbouw op het gelijkvloers twee slaapkamers met badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche, en extra kamer op de verdieping.

Op de verdieping van de achterbouw de machtige masterbedroom van liefst 55 m² met ook hier heel wat authentieke elementen en voorzien van eigen badkamer, dressing en ... daarbij aansluitend nog extra kamer/bureel mogelijkheid of nog dressing ruimte.

Gezien de aanwezigheid van een aparte toegang en eigen in te richten extra ruimte is deze eigendom ook zeker geschikt voor praktijk of bureel maar evengoed voor extra hobby ruimte.

Dubbele garage en heel wat parkeergelegenheid op eigen terrein, nieuwe CV-installatie op gas, vernieuwde elektriciteit en aanwezigheid van zonnepanelen mogen zeker niet ontbreken.

Last but not least, het knap aangelegde buiten terras en tweede ‘avond’ terras op de achterzijde en zeker en vast het recent aangelegde zwembad als eye-catcher.

Kortom, een buitengewoon vastgoed, genieten in stijl van de rust, het vergezicht en dit in alle comfort !
Doet deze eigendom u dromen naar meer? Wij plannen graag een bezoek met u in !

Onze ref. DEV3759
Lees meer Verberg