Prachtig vernieuwde, residentieel gelegen villa

Verkocht Marke
Deze eigendom kan de nieuwe eigenaar heel wat troeven voorleggen. De woning werd recentelijk volledig tot in de puntjes vernieuwd, met de beste materialen en oog voor detail.

Door de zuidelijke oriëntatie is er van 's morgens tot 's avonds volop licht en zon in de woongedeelte. De woning werd achteraan uitgebouwd tot keuken en eetgedeelte met een overvloed aan lichtinval, vol zicht op de tuin, luxe keuken met lang keukeneiland en gezellige gashaard. Bovendien zijn alle achterste ramen voorzien van een elektrische zonnewering.

Naast de keuken is er een zeer praktische berg/wasruimte die aansluiting geeft naar de kelder toe.

Aansluitend aan de keuken vinden we de eetplaats die verder overgaat in het zitgedeelte. Zeer sfeervol en neutrale inrichting, opnieuw een mooie gashaard in de living en uitermate veel glaspartijen voor optimaal contact met buiten.

Deze woonst is de ideale gezinswoning alsook gelijkvloers wonen is hier ook perfect mogelijk. Beneden zijn er twee ruime slaapkamers waarvan 1 voorzien van dressing en ... daartussen de badkamer met bad en grote inloopdouche.
Op de eerste verdieping is er een derde grote kamer met aansluitend een extra polyvalente ruimte. Hetzij als vierde slaapkamer, bureauruimte of hobbyruimte. Aan plaats en mogelijkheden alleszins geen gebrek.

Last but not least de fijn aangelegde 'groene' tuin, zonder inkijk, fraai zonneterras en aparte garage met lange oprit. Het is er werkelijk genieten van rust en omgeving.

Kortom een topper inrichting en modern wonen, rustige topligging, uitermate vlotte bereikbaarheid en in de heel dichte nabijheid van hogeschool/universiteit als basis/secundair onderwijs. DEV646
Lees meer Verberg