Moderne villa met zwembad in het hart van Marke

Verkocht Marke
Deze discrete villa met zwembad beschikt over aardig wat troeven! De woning bevindt zich in het centrum van Marke, op wandelafstand van winkels, school, recreatie en discreet verscholen van de straatzijde.
U geniet er volop van de rust en alle privé, omgeven van groen en toch slechts op enkele minuten van belangrijke invalswegen.

Vooraan is de eigendom voorzien van aparte grote oprit die plaats geeft aan meerdere wagens en op het einde voorzien van een recente dubbele carport.

U wordt bij binnenkomen onmiddellijk betoverd door deze eigendom... Vooral de openheid, grote ruimtes en vele lichtinval zijn opmerkelijk.
Vanuit de open inkomruimte kom je in de ruime eetkamer met aansluitend een 'cinemaruimte'. Centraal in de woning de moderne open keuken uitgevend op de leefruimte voorzien van gashaard en vele glaspartijen met zicht op de tuin.
Naast de technische berging aansluitend aan de keuken is er in deze woning ook nog een praktische kelder voorzien.

Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en de op vandaag ... ingerichte als fitnessruimte met heel wat ingebouwde kastruimte kan perfect als vierde extra slaapkamer. Daarenboven is er op de bovenverdieping nog extra 'open' ruimte voorzien die kan dienst doen als ruime open bureelruimte, aparte zithoek of open speelruimte voor de kids. Uitgevend aan de master bedroom werd er een schitterend zonneterras ingericht.

De twee badkamers werden afgewerkt met top materialen, beide voorzien van douche en sfeerverlichting.

De tuin rondom de woning werd volledig en met smaak aangelegd, rekening houdende met een weinig onderhoud, een schitterend zwembad met automatische sturing en daarnaast de ruime poolhouse voorzien van apart toilet, binnen/buiten douche, Hamam en IR cabine die mits wat detail afwerking veel plezier zal schenken.

Energiezuinigheid troef met een E-peil van 60, zonneboiler en vloerverwarming, hoogrendementsbeglazing en sterke isolatiewaardes.

Een topper in zijn segment. Meer info of graag een bezoek terplaatse, bel ons voor een afspraak op 056/44.03.69
Onze referentie DEV1608
Lees meer Verberg