Prachtige villa met zeer rustige ligging en schitterend tuinzicht

Verkocht Marke
Deze tot in de puntjes verzorgde villa op 1.171m² doet bij de eerste aanblikken onmiddellijk dagdromen. De sfeer die gecreëerd wordt in combinatie met de weloverwogen keuze van kwalitatieve, warme materialen geven deze eigendom een unieke uitstraling en klasse.

Een topligging, uitermate rustig met volle privacy en omgeven door groen doch op een paar minuutjes van belangrijke invalswegen.

Bij het binnenkomen in de hal is er een mooie ruimte voorzien die toegang biedt tot de gezellige woonkamer met houtcassette en aansluitend de ingerichte en praktische keuken met als blikvanger de lichtrijke veranda waar u volop geniet van het vol zicht op de groene tuin. Op het woonverdiep is er verder nog een handige bergruimte met wasplaats, de badkamer met bad, douche en toilet én een eerste slaapkamer.

Op de bovenverdieping zijn er nog eens 2 volwaardige slaapkamers en een bergruimte. Daarnaast nog een handige zolderruimte als extra bergplaats, alsook een tweede toilet.

De woning is volledig onderkelderd waardoor op verdieping -1 een ... zeer ruimte polyvalente ruimte van 150 m² beschikbaar is die kan dienst doen als atelier, grote garage voor een aantal wagen, praktijkruimte, stapelplaats, ... M.a.w. een enorme ruimte met tal van mogelijkheden.

Overal dubbele beglazing, volledig geïsoleerd dak en centrale verwarming op aardgas. Deze energiezuinige villa wordt omringd door een prachtig aangelegde tuin waar het uitermate rustig vertoeven is en genieten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Topper in zijn soort !
Onze referentie DEV1628
Lees meer Verberg