Opportuniteit als project of residentiële bewoning in de ruime villa met Residentiële ligging te Marke

Verkocht Marke
Met deze eigendom kan u alle kanten uit!

Daarnaast is deze eigendom ook uitermate geschikt voor de combinatie woon en werk. Hetzij als praktijk, kantoor, ... of alleen als ruime gezinswoonst.

Deze opvallende eigendom beschikt over een zelden geziene zee van ruimte. U zoekt volume, heel wat bebouwde m², veel verschillende ruimtes én uitstraling, dan is dit de eigendom die u moet zien.

De grote woonkamer kijkt uit over de tuin en profiteert door de vele ramen van een grote lichtinval. Deze kan functioneel gescheiden worden d.m.v. grote plooideuren zodoende 2 aparte ruimtes te creëren met elk hun eigen open haard.
Ook de aanliggende keuken met eetgelegenheid kijken uit over de tuin en aansluitend vinden we een ruime berging, 2 slaapkamers, een douchekamer, wasruimte met toilet en nog een apart gastentoilet.
De bovenverdieping telt maar liefst 7 slaapkamers. De kamer boven de garage is enorm en biedt mogelijkheden naar praktijk/hobby/... Deze 1e verdieping telt daarenboven ook 2 badkamers, telkens met douche, lavabo en bad. ... Verder 2 toiletten op deze verdieping.

De zolder is makkelijk toegankelijk via de vaste trap en is indien gewenst nog vrij in te delen. Met een oppervlakte van maar liefst 173m² dienen zich ook hier heel wat mogelijkheden aan. En last but not least een enorme kelder die deels bestaat als bruikbare kelder en deels als kruipkelder voor eventueel onderhoud of aanpassingswerken.

De grote tuin rondom de woning garandeert vanuit elke ruimte een mooi 'groen' zicht en een grote privacy. Als kers op de taart een aangename, rustige en residentiële ligging, doch vlakbij de belangrijkste invalswegen.

Daarenboven geniet Kortrijk het voordeelregime van sloop en herbouw aan het 6% btw tarief i.p.v. het standaard 21% btw tarief (als particulier, en in eigen eigendom, niet voor herverkoop). Aankoop voor sloop en herbouw op een residentiële ligging maakt dit m.a.w. zeer interessant gezien de geringere bouwkost t.o.v. naakte bouwgrond.

Bent u op zoek naar een grote eigendom, residentieel gelegen, met tal van mogelijkheden, of u hebt eerder een nieuwbouwproject in gedachten, dan is deze eigendom zeker uw bezoek waard.
Bel ons voor meer info of een bezoek terplaatse.

Onze Ref. DEV2529
Lees meer Verberg