Villa met residentiële ligging te Marke

Verkocht Marke
Villa met een schitterende kindvriendelijke, rustige ligging en een topper in zijn klasse! Residentieel gelegen in een rustige straat en in de nabijheid van de belangrijkste invalswegen rond Kortrijk. Mits wat opfrissingswerken om te vormen tot een schitterende eigendom!

Vanuit de inkomhal met apart gastentoilet komt u in de ruime en lichtrijke leefruimte met mooi zicht op de tuin door de vele raampartijen. U geniet er volop van de schitterende lichtinval doorheen de dag. Aansluitend bij de leefruimte is er de keuken met daarnaast toegang tot de garage, die plaats biedt aan 2 wagens en nog wat extra bergruimte.

De woning is voorzien van 4 slaapkamers op de eerste verdieping, waarvan 1 tevens beschikt over een douchekamer en dressingruimte. Ook een aparte badkamer is voorzien op het verdiep. De zolder biedt nog heel wat extra bergruimte.

Als kers op de taart ligt de woning omgeven van groen en een mooie tuin, ideaal speelterrein voor de kinderen of wie groene vingers heeft. Geniet van de rust in deze topper.

Onze referentie ... DEV2555 Lees meer Verberg