Vrijstaande woning op 1.433m² met landelijk vergezicht

Verkocht Moorsele
Deze vrijstaande woning op 1.433m² grond spreekt tot de verbeelding bij het zien van de foto's. Bij een bezoek aan de woning word je onmiddellijk aangetrokken door het enorme landelijke zicht achteraan waarvan je op elk moment van de dag geniet, zowel vanop het terras als in de leefruimte en keuken. Gezien de zeer gunstige oriëntatie wordt er geleefd op de achterkant van de woning en is de zon van 's morgens tot 's avonds prominent aanwezig.

Een ruime leefruimte waarin wordt gespeeld met niveaus en hoogtes, een super aangename zwevende hout cassette en daarbij aansluitend een grote leefkeuken met vol zicht op de tuin. Verder in de woning de badkamer met bad en douche, alsook 3 slaapkamers. Het woon-en leefgedeelte is m.a.w. allemaal op hetzelfde niveau gelegen. Onderaan de woning een grote onderkeldering alsook de garage. In deze woonst is er m.a.w. dan ook heel wat bergruimte ter beschikking.

Grote troef van de woning is vanzelfsprekend ook de uitgestrekte tuin, met grote vijver en de blikvanger van het geheel. De waterpartij ... brengt rust en leven in de groene tuin en is een lust voor het oog.

Benieuwd naar meer, dan maken wij graag een afspraak voor een bezoek terplaatse.
Onze Ref. Dev781
Lees meer Verberg