Uitzonderlijke villa met zwembad op 2.261m² en een zee van ruimte

Verkocht Oekene
Deze uitzonderlijke en unieke villa laat niemand onberoerd en doet bij de eerste aanblikken onmiddellijk dagdromen! De sfeer die gecreëerd wordt in combinatie met de weloverwogen keuze van kwalitatieve en warme materialen geven deze eigendom een unieke uitstraling en klasse.

Al bij het binnenkomen in de hal wordt de toon gezet door de unieke traphal. Van hieruit is er toegang tot de stijlvol ingerichte leefruimte, voorzien van recent nieuwe haard en parketvloer. Geniet er van de lichtinval door de vele glaspartijen en groen zicht op de tuin rondom. Naast de leefruimte de charmante en ruime keuken, voorzien van alle moderne comfort en daarbij aansluitend een ruime, aparte wasplaats/bergruimte. Tevens een kelder aanwezig.

Gelijkvloers wonen is mogelijk door de eerste slaapkamer met bijhorende dressing en badkamer op het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping een enorme hal met rondom de andere 4 grote slaapkamers en de tweede badkamer met bad, douche en toilet.

Zowel in de leefruimte als in de keuken is het genieten van ... overvloedige lichtinval door de perfecte oriëntatie, met een prachtig en uniek zicht op de tuin en het terras.

Eén van de blikvangers is ongetwijfeld het prachtig en met sfeervolle verlichting afgewerkte zwembad in de mooi aangelegde en tevens tot in de puntjes onderhouden tuin. Het is er genieten van 's ochtends tot 's avonds laat. De poolhouse maakt het plaatje compleet. Geniet in de tuin volop van de rust en volledige privacy zonder inkijk. Rondom werd de tuin volledig afgesloten.

Een andere grote troef is de enorm rustige ligging van de woning met toch een zeer vlotte bereikbaarheid en in de nabijheid van het nieuwe AZ delta, E403, ...

Voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein gezien de ruime oprit, grote dubbele garage in de woning en de aparte carport die nog eens plaats biedt aan 2 wagens.

Als kers op de taart is deze woning zeer energiezuinig door zijn dubbele beglazing, centrale verwarming, dak- en muurisolatie en de aanwezigheid van maar liefst 40 zonnepanelen.

Benieuwd naar meer? Bel ons voor een afspraak terplaatse op 056/44.03.69, wij helpen u graag verder.
Onze Ref. Dev2604
Lees meer Verberg