Uitzonderlijke villa met zwembad te koop in Rollegem

Verkocht Rollegem
Deze uitzonderlijke en unieke villa met residentiële ligging laat niemand onberoerd en doet bij de eerste aanblikken onmiddellijk dagdromen! De sfeer die gecreëerd wordt in combinatie met de weloverwogen keuze van kwalitatieve en warme materialen geven deze eigendom een unieke uitstraling en klasse.

Al bij het binnenkomen in de hal wordt de toon gezet. Van hieruit is er toegang tot de stijlvol ingerichte leefruimte, opgedeeld in een aparte zitruimte met hiernaast nog een tweede leefruimte met aanliggend de eetkamer. Een recente gashaard is aanwezig. Geniet er volop van het groene zicht op de tuin rondom.

Naast de leefruimte de ingerichte leefkeuken en daarbij aansluitend een ruime, aparte wasplaats/bergruimte. Tevens een kelder aanwezig.

Op de eerste verdieping maar liefst 4 volwaardige slaapkamers en een extra ruimte die op vandaag dienst doet als hobby/ontspanningsruimte. Deze kan tevens gebruikt worden als vijfde slaapkamer of bureau. Op de verdieping zijn er 2 badkamers ingericht, één bereikbaar vanuit de master bedroom ... en voorzien van bad, inloopdouche, toilet en dubbele lavabo en de andere voorzien van douche en lavabo.

Eén van de blikvangers is ongetwijfeld het prachtig afgewerkte zwembad in de mooi aangelegde en tevens tot in de puntjes onderhouden tuin. Het is er genieten van 's ochtends tot 's avonds laat. De poolhouse met overdekt terras maakt het plaatje compleet . Geniet in de tuin volop van de rust en volledige privacy zonder inkijk. Rondom werd de tuin volledig afgesloten.

Een andere grote troef is de rustige ligging van de woning met toch een zeer vlotte bereikbaarheid en in de nabijheid van AZ Groeninge en Expo in Kortrijk.

Voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein gezien de ruime oprit en de grote dubbele garage in de woning.

Als kers op de taart is deze woning zeer energiezuinig door zijn dubbele beglazing, centrale verwarming, dak- en muurisolatie en de aanwezigheid van zonnepanelen.

Benieuwd naar meer? Bel ons voor een afspraak terplaatse op 056/44.03.69, wij helpen u graag verder.
Onze Ref. Dev2936
Lees meer Verberg