Charmante instapklare villa met mooie tuin en uitermate rustig !

Verkocht Rumbeke
Deze prachtig onderhouden en instapklare villa is rustig gelegen en ligt toch vlakbij belangrijke invalswegen. Een woning met uitstraling door de fraai aangelegde voortuin. Dit schept onmiddellijk hoge verwachtingen en volledig terecht! De praktische indeling en grote ruimtes in deze woning vallen meteen op. Deze eigendom ontgoochelt u vast en zeker niet!

Inkomruimte met gastentoilet en toegang tot de aparte bureauruimte en tevens toegang tot de gezellige leefruimte met houtkachel. Heel wat lichtinval door de zuidoost-oriëntatie en vol zicht op de tuin. Aangrenzend de ruime praktische leefkeuken. Via de keuken is er toegang tot de berging, de handige wasplaats met daarachter de ruime garage die tevens een extra bergruimte voorziet.

Op de bovenverdieping zijn er 4 volwaardige slaapkamers. De badkamer beschikt over een bad en dubbele lavabo. Vanop de eerste verdieping is er toegang tot het zoldergedeelte.

Geen gebrek aan parkeerruimte door de brede oprit en aanwezigheid van de dubbele garage.

Last but nog least de ... schitterend aangelegde tuin voorzien van diverse beplanting, waar het volop genieten is van het groen en de zon. De gunstige oriëntatie maakt het plaatje compleet.

Als u op zoek bent naar een verzorgde en instapklare woning, dan moet u deze eigendom gezien hebben.

onze ref. DEV2619
Lees meer Verberg