Prachtige recente villa met een fantastisch landelijk zicht.

Verkocht Sint-Denijs
Prachtige recente villa met een fantastisch landelijk zicht.

Deze tot in de puntjes verzorgde villa laat niemand onberoerd en doet bij de eerste aanblikken onmiddellijk dagdromen waarbij gezelligheid centraal staat. De sfeer die gecreëerd wordt in combinatie met de weloverwogen keuze van kwalitatieve, materialen geven deze eigendom een unieke warme uitstraling en klasse.

Deze villa is gelegen in een uitermate rustige, kindvriendelijk buurt. Bij het binnenkomen in de hal is er een ruimte voorzien met apart gastentoilet. U betreedt de gezellige woonkamer waarbij men geniet van een fantastisch landelijk zicht over de velden met aansluitend de open keuken uitgerust met luxe-toestellen. Op de gelijkvloerse verdieping treffen we tevens een bureauruimte en een wasruimte aan. Bovendien beschikt deze eigendom over een dubbele garage met automatische poort.

Op de bovenverdieping zijn er 4 ruime slaapkamers, de badkamer uitgevoerd in kwalitatieve materialen met een bad, douche en lavabo. Tevens is er een tweede apart toilet.

De ... woning beschikt over een ruime zolder die dienst kan doen als berging.

Deze energiezuinige villa wordt omringd door een prachtig aangelegde tuin waar het uitermate rustig vertoeven is en genieten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Topper in zijn soort !. Onze Ref. DEV1182
Lees meer Verberg