Magnifieke moderne villa met verfijnde afwerking en zwembad

Verkocht Sint-Eloois-Winkel
Magnifieke moderne villa met verfijnde afwerking en gebruik makende van top materialen. Al van bij het openen van de poorten doet deze woning tot de verbeelding spreken. Via de open inkomhal kom je in de ruime leefruimte die geniet van enorm veel lichtinval en aansluitend is er de kwalitatieve open keuken van waaruit je volop zicht hebt op de tuin en zwembad.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers (momenteel 1 als bureau ingericht) waarvan de master bedroom aansluiting heeft op de badkamer met o.a. grote inloopdouche en dan overloopt in de praktische dressingruimte.

Rondom de woning is de tuin zeer fraai aangelegd met een divers pallet aan bloemen en planten. Daarbij is het volop genieten geblazen op het grote terras en maakt het zwembad het plaatje compleet.

Energetisch is deze woning top door uitermate goede isolatie, condensatieketel én zonneboiler. De garage, carport en oprit bieden plaats aan drie wagens op eigen terrein.

Geprikkeld door dit alles? Dan moet u deze eigendom gezien hebben! Bel ons voor een ... afspraak en een bezoek terplaatse.
Onze ref. DEV576
Lees meer Verberg