Exclusief wonen in Steenbeekbos

Verkocht Sint-Eloois-Winkel
Dit ruim landhuis met mooie tuin situeert zich tussen de steden Roeselare en Kortrijk. Opvallend vlotte verbinding naar beide steden en omliggende gemeentes. De woning naar een ontwerp van architect Degeyter. Uitmuntende locatie, genietend van landelijke rust en omgeven door het prachtige groen. Deze villa met 5 kamers heeft een bewoonbare oppervlakte van 367m2 op een grondoppervlakte van 2.518m2.

De woning verwelkomt ons via de ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Vervolgens betreden we de gezellige woonkamer die vol zicht geniet op de tuin dankzij de vele raampartijen. Aanliggend bevindt zich een bureauruimte en de ruime keuken. Verder nog een dubbele garage, die samen met de carport en de oprit meer dan voldoende parkeermogelijkheden biedt.
De ruime bovenverdieping telt 5 volwaardige slaapkamers, een badkamer, een douchekamer en een apart toilet.
De zolder biedt de toekomstige eigenaar de nodige extra ruimte. En de kelder, díe is behandeld door een aannemer uit Brussel, gespecialiseerd in wijnkelders, zodat deze de ... optimale condities biedt voor de liefhebbers onder ons.

Naast de degelijkheid en ruimtelijkheid van de woning zijn uiteraard de omgeving én de ligging bijzondere troeven.
U geniet enerzijds van alle rust en privacy, in een prachtig aangelegde tuin met terrassen, vijvertje en fenomenaal zicht op natuur. Anderzijds bevindt u zich dichtbij alle belangrijke invalswegen én op een kleine 10min van zowel Kortrijk als Roeselare.

Bent u geprikkeld door deze unieke eigendom, aarzel dan niet ons te contacteren voor een bezoek aan deze eigendom op 056/44.03.69
Onze Ref. Dev1650

Lees meer Verberg