Landelijk gelegen recente villa met grote poolhouse

Verkocht Sint-Eloois-Winkel
Deze uitzonderlijke villa op maar liefst 6193m² laat niemand onberoerd en doet bij de eerste aanblikken onmiddellijk dagdromen. De sfeer en ruimtelijkheid die gecreëerd worden door de vele raampartijen in het gebouw in combinatie met het fantastische landelijke vergezicht geven het gevoel buiten te leven. Zowel in de eetkamer, de zithoek, als in de leefkeuken is het volop genieten van overvloedig veel lichtinval, met een prachtig en uniek zicht op de tuin en het terras, het glooiende landschap en het vergezicht.

De woning is symmetrisch uitgebouwd en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 534m². Veel ruimte, maar dit gaat niet ten koste van het huiselijke en aangename karakter van de woning.

De gelijkvloerse verdieping beschikt over maar liefst 2 bureauruimtes die mogelijkheden bieden voor mensen met een vrij beroep of voor wie veel van thuis uit werkt. Ruimte voor ontspanning is er ook dankzij de cinema-kamer met groot projectie-scherm, die volledig verduisterd kan worden. Naast de keuken met aanpalende ... berging en koelcel vinden we de wasplaats met extra toilet en douche, voorzien van tal van inbouwkasten. Enorm praktisch, met toegang tot de zuid-gerichte tuin of de dubbele garage, die samen met de vele parkeerruimte buiten voldoende parkeermogelijkheden biedt.

De bovenverdieping heeft een gezellige mezzanine, waardoor er contact is met de zithoek op de gelijkvloerse verdieping. Ideaal voor gezinnen waarbij de kids op zoek zijn naar een eigen ruimte en waarbij men toch niet het gevoel heeft apart te zitten. Deze ruimte scheidt de bovenverdieping in 2 delen. Aan de ene zijde vinden we 2 volwaardige slaapkamers met aparte badkamer, een berging en toilet. De andere zijde biedt plaats aan de master bedroom met onmiddellijke toegang tot een terras met een adembenemend zicht over de tuin en glooiende vlaktes van de omgeving. Deze slaapkamer heeft bovendien een eigen badkamer met toilet, douche en ligbad. Aan comfort en luxe geen gebrek.
Er is ook gedacht aan later. De woning is voorzien van een lift en de drempels van de schuiframen zijn half verzonken in de bevloering.

Als kers op de taart een smaakvol aangelegde tuin, met oog voor detail, een grote vijver en de uitzonderlijke plekjes in de tuin waar je uitermate tot rust komt en die de woning volledig tot zijn recht laten komen. Door de zuidelijke oriëntatie is het werkelijk genieten van elke zonnestraal van 's morgens vroeg tot in de late uurtjes.

In deze tuin de poolhouse met verwarmd zwembad, apart toilet, douche-/stoomcabine, jacuzzi en op de bovenverdieping een slaapkamer met apart toilet. Hier zijn de nodige aanpassingen gedaan om te kunnen fungeren als B&B.

U wenst ruim te wonen, in alle rust en privacy, dan is deze eigendom zeker uw bezoek waard.
U kan vertrouwen op een energiezuinige woning met een praktische indeling, kwalitatieve materialen, de nodige luxe, en dit alles in een oase van groen.
Benieuwd naar meer? Bel ons voor een afspraak terplaatse en in alle discretie, wij helpen u graag verder.

Onze Ref. DEV1361
Lees meer Verberg