Gelijkvloerse woning met rustige ligging en fijne afwerking

Verkocht Wevelgem
Deze uitermate verzorgde gelijkvloerse woning heeft zijn nieuwe eigenaar heel wat te bieden. Gelegen op de grens van Wevelgem en Bissegem, in een zeer rustige buurt en doodlopende straat maar toch dichtbij het centrum en belangrijke invalswegen.

U wil gelijkvloers gaan wonen en een perfecte afwerking is een vereiste dan moet u deze woning vast en zeker zien. Van 's morgens tot 's avonds is er zon en uitermate veel licht in de ruime leefruimte, de recent vernieuwde keuken voorzien van alle moderne comfort is een pareltje, er zijn 3 volwaardige slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer met douche en tweede toilet. Daarnaast biedt de zolderruimte nog heel wat extra bergplaats.

Door de aanwezigheid van een garage met elektrische poort en de ruime oprit zijn er steeds voldoende parkeermogelijkheden. Daarenboven is er overal in de woning centrale verwarming (op aardgas), dubbele beglazing en voorzien van rolluiken.

Zowel vanuit de leefruimte als vanuit de keuken is er toegang tot het prachtige zonneterras waar het enorm fijn ... genieten is. Aansluitend is er de onderhoudsvriendelijke tuin voorzien van een kwalitatieve pergola en apart ruim tuinhuis dat dienst kan doen als tweede garage.

Kortom een woning die je moet gezien hebben!
DEV625
Lees meer Verberg