Handelspand met woonst in het centrum van Gullegem

Verkocht Gullegem
Deze handelszaak is gelegen in het hartje van Gullegem op een top locatie en uitermate commercieel gezien de grote passage. Vooraan op het gelijkvloers een winkelruimte van 40 m² met daarachter een ruime berging en keuken en een eerste toilet en een ruime kelder. Tevens is er een ruime garage die voorziet in 2 autostaanplaatsen en volledige toegang voorziet naar de tuin.

Achteraan de eigendom een mooie grote, zuidwestgerichte tuin waar het uitzonderlijk rustig en heerlijk vertoeven is. Hierbij is een berging voorzien van maar liefst 35 m².

Boven het handelsgedeelte vinden we een met smaak ingerichte woonst met ruime leefruimte, veel lichtinval en een open keuken met zicht op de tuin, een toilet, 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer met bad en douche. Deze woning biedt nog tal van extra mogelijkheden door de ruime ingerichte zolder op de tweede verdieping. Op vandaag is dit de ideale hobbyruimte maar kan ook ingericht worden met slaapkamers of bureauruimte. Centrale verwarming op aardgas en overal dubbele beglazing voorzien ... van rolluiken.

Achteraan de woning is een mooi stuk tuin voorzien waar u uitkijkt op het groen van het gemeentelijk park. Ook is het mogelijk om de woning aan te kopen zonder de achtertuin. Zo heeft u een onderhoudsvriendelijke tuin. (ongeveer 375 m² minder)

Voldoende parkeergelegenheid voor de winkel.
Of met andere woorden een eigendom met een commercieel zeer sterke ligging of een eigendom met heel wat potentieel voor tal van commerciële activiteiten gecombineerd met bewoning of zelfs uitsluitende bewoning. Onze ref. DEV1162
Lees meer Verberg