Ruime eigendom in het centrum met heel wat mogelijkheden

Verkocht Aalbeke
Deze eigendom bestaat eigenlijk uit de samentrekking van twee woningen en biedt een zee van ruimte met heel wat opportuniteiten. Denken we maar aan nieuw samengestelde gezinnen, wonen in combinatie met praktijk/kantoor, ook ideaal geschikt als kangoeroewoning of gewoon iemand die op zoek is naar ruimte, centraal gelegen en een mooie grote tuin.

Op het gelijkvloers is er de inkomhal en de twee leefruimtes. Achter de ene living is er de ingerichte en lichtrijke leefkeuken met daarachter nog een bergruimte. Er zijn bovendien twee kelders met elk hun aparte toegang. Op de eerste verdieping zijn er maar liefst 6 slaapkamers in totaal en de badkamer. De zolderruimtes zijn beide toegankelijk via vaste trappen en kunnen ingericht worden als extra kamers. Deze bieden m.a.w. nog wat extra mogelijkheden.

Achteraan de woning is er een prachtig aangelegde tuin met een gunstige zuid-west oriëntatie. Het is er ideaal vertoeven, genieten van de rust, de zon en ideaal voor wat moestuin of het speelterrein voor de kinderen.

Interesse in deze ... charmante en unieke eigendom, laat u dan betoveren bij een bezoek terplaatse. Bel ons voor een afspraak op 056/44.03.69.

Onze. referentienummer DEV1694
Lees meer Verberg