Unieke en rustig gelegen charme woning op 1.365 m²

Verkocht Bavikhove
Laat u verrassen door deze unieke en charmante woning met op en top rustige ligging op het einde van een doodlopende straat, op een perceel van 1.365 m² en zicht over de leie vallei.

Rustig gelegen en toch dichtbij het centrum van Bavikhove, heeft u alles binnen handbereik qua winkels, slager, bakker,...

Deze charmant ingerichte woning beschikt over een ruime oprit en ruime garage. Hierdoor is er steeds voldoende parkeerplaats voorzien.

U komt binnen in de aparte inkomhal waar u onmiddellijk merkt dat de woning over heel wat charme beschikt. Vanuit de inkomhal is er toegang tot het gastentoilet en tevens een bureauruimte. Achteraan liggen de lichtrijke woonkamer met open haard en de leefkeuken. Vanuit beide is er vol zicht op de achtertuin.

Naast de keuken is een berging/wasruimte voorzien en is er toegang tot de garage. De woning is volledig onderkelderd met kruipkelder.

Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers, een extra bergruimte en de badkamer met bad, douche, een tweede toilet en dubbele lavabo. ... De zolder doet dienst als extra bergplaats.

Geniet volop van de zon en de rust achteraan de tuin, mede dankzij de gunstige zuid oost oriëntatie en het ver zicht.
Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse.

onze ref. DEV2400
Lees meer Verberg