Eigendom met klasse, 4 slpk, dubbele garage en aanwezigheid van een lift

Verkocht Bellegem
Deze eigendom is verre van een doorsnee woning. Al bij het binnenkomen voel je de sfeer, warmte en gezelligheid en merk je de detail afwerking met de beste materialen. Elke verdieping imponeert door de vele beschikbare ruimte en het leefgedeelte op de eerste verdieping geniet enorm veel lichtinval door de zuidelijke oriëntatie. Gezien de vele verdiepingen kan de aanwezigheid van de lift als een zeer groot pluspunt aanzien worden. Deze bedient alle verdiepingen van kelder tot de 2e etage en zorgt voor luxe en gemak.

De keuken met fijne afwerking en aansluitend de zeer ruime leefruimte vooraan de woning gaan over in een bureel met ingebouwde bibliotheek met daarnaast de eerste slaapkamer. Achteraan de woning vind je de veranda waar het super vertoeven is en met aansluitend het verhoogde terras van waar je uitkijkt over de fraaie tuin.

Verder beschikt de woning over 4 slpk, een grote dubbele garage met daarachter een polyvalente ruimte van 56m² die ideaal dienst kan doen als hobby ruimte maar ook voor professioneel gebruik. De ... ruime bergzolder en een praktische kelderruimte is een extra plus.

Buiten is het volop genieten in de zeer mooi aangelegde en perfect onderhouden tuin. Twee waterpartijen, verschillende zonneterrassen en volop fraai aangelegde, volgroeide groene beplanting.

Een woning met absolute klasse die volop tot zijn recht zal komen bij een bezoek terplaatse. Bel ons voor een afspraak aan deze topwoning! DEV543
Lees meer Verberg