Karaktervolle woonst in hartje Bellegem met 5 slaapkamers en magazijnruimte

Verkocht Bellegem
Uitzonderlijk ruime hoekwoning centraal gelegen in hartje Bellegem. Deze unieke eigendom, oorspronkelijk een schooltje, is op vandaag een statige karaktervolle woonst met aanpalende garage en magazijnruimte.

De hoge plafonds en typerende details geven deze woonst een speciale touch. Centraal bevindt zich een ruime leefruimte, opgedeeld in zit- en eethoek door de centrale houten deur met glas in lood ramen. Aanpalend de keuken met zicht op de binnenkoer en toegang tot de kelder.

Zowel via de inrit vooraan, als via de binnenkoer, heeft u toegang tot de garage met gelijkvloerse opslagruimte (totaal 200m²). Via de vaste trap loopt de ruimte verder op het eerste verdiep (ideaal als atelier) en geniet u van verzicht op Kortrijk.

Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en 2 kamers die geschikt zijn voor het maken van een dressing, kinderkamer of bureauruimte. Daarnaast bevindt zich de badkamer voorzien van douche, alsook de vaste trap naar de zolder, dewelke uitbreidingsmogelijkheden biedt.

Ideaal voor wie op zoek ... is naar ruimte, mét karakter, ruime garage en magazijn.
Mits de nodige opfrissingswerken een pareltje in zijn klasse.
Onze ref. DEV1014
Lees meer Verberg