Villa met topligging in hartje Bellegem

Verkocht Bellegem
Raak bij het eerste bezoek onmiddellijk betoverd door deze eigendom en zijn landelijke zichten op een terrein van iets meer dan 3.000m². U zoekt een goede bereikbaarheid maar bovenal enorm rustig wonen en bij voorkeur een landelijk zicht. Dan is dit hetgeen u naar op zoek bent.

Deze ruime gelijkvloerse woning kan heel wat adelbrieven voorleggen. Liefst 4 volwaardige slaapkamers, twee badkamers, zeer ruime leefruimte met heel veel lichtinval gezien de grote glaspartijen en haardvuur voor de gezelligheid in de koude wintermaanden, een praktische leefkeuken met een formidabel zicht op de tuin en Bellegem bos, dubbele garage en grote zolder waar nog wat uitbreiding mogelijk is.

Dé smaakmaker van deze eigendom is ongetwijfeld de uitgestrekte tuin, schitterend onderhouden en speels opgedeeld met paadjes, borders, open groene ruimtes, meerdere terrasjes waar het fantastisch genieten is en een mooie vijver die voor wat extra leven in de tuin zorgt.

Zowel vanuit de woning en zeker vanuit de tuin is er een magnifiek zicht op de ... uitgestrekte velden rond Bellegem en Bellegem bos. Daarenboven geniet deze woning een zeer goede oriëntatie en is het genieten van de zon van 's morgens tot 's avonds. Ook de 100% privacy vanaf de straatkant is een troef die we graag benadrukken.

Wonen in de groene gordel rond Kortrijk met landelijk zicht en in een enorm fijne gemeente, dan moet u deze eigendom zien! Bel ons voor een bezoek terplaatse op 056 44 03 69.

Onze Referentie DEV1163Lees meer Verberg