Instapklare woning met handelsruimte in het hart van Bellegem

Verkocht Bellegem
In het centrum van Bellegem, verscholen in het groen vinden we deze smaakvol ingerichte ruime woonst met mooie leefruimte, vol zicht op de tuin met ruime bergruimte/garage. Op de eerste verdieping een ruime overloop die mogelijkheid biedt als bureauruimte of speelruimte voor de kids, de recente moderne badkamer zowel voorzien van bad én inloopdouche. Daarnaast 3 ruime volwaardige slaapkamers. Op de tweede verdiep nog een cosy vierde slaapkamer en apart ingerichte zolderruimte.

De woning beschikt over alle nodige comfort en is volledige instapklaar. Overal dubbele beglazing en centrale verwarming op aardgas met recent vernieuwde ketel.

Het restaurant dat volledig nieuw werd ingericht in 2010 draagt een moderne toets in combinatie met knusse gezelligheid. Onmiddellijk aan het restaurant de professionele keuken met bijkeuken. Daarenboven beschikt het restaurant vooraan over een enorm leuk 'groen omgeven' ruim terras waar het vanaf de eerste warme zonnestralen uitermate fijn tafelen is.

Een eigendom die de perfecte mix garandeert ... van wonen en werk, een commercieel sterke ligging, enorme visibiliteit en die zich tot heel wat activiteiten kan lenen. Uiteraard opnieuw als restaurant, traiteur, kantoorruimte maar evenzeer voor een vrij beroep en praktijkmogelijkheid. Ook omvormen tot privé woonst behoort vast en zeker opnieuw tot de mogelijkheden.

Klinkt dit als muziek in de oren of benieuwd naar meer, bel ons voor een afspraak terplaatse op 056/44.03.69.
Onze referentie DEV1611
Lees meer Verberg