Ruime gezinswoning met vlotte bereikbaarheid

Verkocht Beveren-Leie
Deze gezinswoning biedt heel wat ruimte, ligt bovendien vlakbij scholen, winkels,... heeft een zeer sterke bereikbaarheid maar is toch rustig gelegen.

Deze woning heeft al heel wat renovatie achter de rug en mits de nodige afwerking kan deze woning omgetoverd worden tot een gezellige instapklare gezinswoning. U komt binnen in de aparte inkomhal met daarnaast de living met houtkachel. De keuken is ingericht en beschikt over een ruime extra bergruimte. Vanuit de leefruimte en de keuken is er bovendien zicht op de tuin en geniet u van heel wat lichtinval.

Op het gelijkvloers bevindt zich de wasplaats met aansluitend de garage. Aan parkeermogelijkheden geen gebrek door de garage en de ruime oprit. Een eerste toilet is er op het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping zijn er op vandaag 2 slaapkamers en een derde ruime kamer die gebruikt kan worden als slaapkamer/bureauruimte maar ook kan ingedeeld worden in nog 2 slaapkamers. De badkamer beschikt over een tweede toilet, lavabo en douche. Van op het eerste verdiep is er toegang met ... de vaste trap tot de geïsoleerde zolder.

Achteraan de woning bevindt zich het mooi stukje tuin met tuinhuis en extra werkplaats of hobbyruimte. Geniet er volop van de zon met zijn gunstige oriëntatie.
De woning is op vandaag reeds voorzien van (nieuwe) CV op aardgas , dubbele beglazing en een geïsoleerd dak. Klein beschrijf is mogelijk!

Onze ref. DEV1056
Lees meer Verberg