Leuke gezinswoning met tuin en garage

Verkocht Bissegem
Deze zeer verzorgde hoekwoning is de ideale gezinswoning. De woning is volledig instapklaar en biedt heel wat ruimte aan de nieuwe eigenaar. Bij het binnenkomen in de hal is er het gastentoilet en van hieruit kom je in de lichtrijke leefruimte met aansluitend een ruime ingerichte keuken met daarnaast een praktische bergruimte. Vanuit de keuken is er toegang tot de badkamer met douche en een toilet. Op het gelijkvloers is er tevens een eerste slaapkamer.

De garage is voorzien van een elektrische poort en aansluitend extra wasruimte voorzien met gootsteen en aansluiting voor de wasmachine. De privétuin aan de zijkant van de woning nodigt uit om van rust en zon te genieten en ook vooraan is de woning omgeven van groen en ruime oprit.

Op de eerste verdieping zijn er nog 3 grote kamers waarvan 1 mogelijkheid biedt voor het installeren van een tweede badkamer. Daarnaast is er op hetzelfde verdiep een zolderruimte, die indien nodig, kan ingericht worden als hobbyruimte of extra slaapkamer.

Centrale verwarming over de volledige ... woning en overal dubbele beglazing. Het is er m.a.w. zeer comfortabel en vooral zuinig wonen gezien ook het gunstige EPC peil.

Gezien de slaapkamer en badkamer op de benedenverdieping leent de woning zich vast en zeker tot gelijkvloers wonen maar ook gezien de vele ruime kamers zal een gezin zich hier zeer snel op zijn gemak voelen.

Dit alles op een boogscheut van het centrum van Bissegem en belangrijke invalswegen en toch zeer rustig. Topper! DEV788
Lees meer Verberg